Perhekodin väki

Perhekoti Keinun työntekijöillä on vahva kokemus lastensuojelusta

Henkilökunta on mitoitettu lastensuojelulain mukaisesti. Henkilökunnan erityisyys on vuorovaikutustaidoissa sekä vahva kokemus lastensuojelu – ja maahanmuuttotyöstä.
Olemme luova ja pitkään yhdessä työskennellyt turvallinen tiimi; emme luovuta.
Me uskomme lapsiin ja toisiimme!

Eriika

Perhekodin vanhempi Eriika Sapkota on koulutukseltaan sosiaalityöntekijä (YTM), perhehoitaja ja perhehoitajien kouluttaja. Eriikalla on pitkä kokemus lasten ja perheiden kanssa työskentelystä. Eriika asuu itse perhekodissa miehensä Deepin Sapkotan  sekä lasten kanssa. Hänen rinnallaan kodissa työskentelee neljä ohjaajaa sekä sairaanhoitaja. Deepin toimii kodissa toisena perhekotivanhempana. Deepinillä on pitkä kokemus ravintola-alalla työskentelystä, joten kodissa saadaan jatkuvasti herkullisia makuja eri puolilta maailmaa.

Ohjaajina työskentelevät sosionomi Jani Järvelä, Miikka Paldan sekä lähihoitaja ja sosioniomiopiskelija Eeva-Leena Lahtinen. Ohjaajilla on vankka kokemus lastensuojelutyöstä sekä maahanmuuttajien kanssa tehtävästä työstä.

Tarvittaessa meillä on kahden viikon varoitusajalla kutsuttavia sosionomi-työntekijöitä valmiudessa.

Perhekodin täysipäiväisenä maskottina toimii bichonbolognese Urmas. Urmas tulee hyvin juttuun kaikenikäisten, -näköisten ja -kokoisten ihmisten kanssa.